avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua, In anul 2020 am fost dat in judecata de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua, In anul 2020 am fost dat in judecata de catre o firma ...

Bună ziua,
In anul 2020 am fost dat in judecata de catre o firma de recuperari pentru o datorie din anul 2017. Dupa aproape 4 ani de procese, cu mentiunea ca prima solutie data de judecatorie a fost anulata deoarece a fost nelegala, procesul trimis iarasi spre rejudecare la prima instanta de fon, anii au trecut si m-am trezit ca am de plata o suma imensa 11 000 lei
datorita penalitatilor de intarziere de 0.5% pe zi. In fine,, astazi s-a dat pronunțarea si as dori sa stiu ce se intampla mai departe. Inteleg eu bine ca nu trebuie sa mai platesc penalitățile de întârziere de o.5% pe zi ? Mulțumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri!

Solutia pe scurt: Respinge apelul formulat de Kredyt Inkaso Investments RO SA ca nefondat. Admite în parte apelul formulat de apelant A T Schimbă în parte sentinţa şi în rejudecare respinge cererea reclamantei de obligare a pârâtului la plata sumei de 199,22 lei, reprezentând penalităţi de întârziere şi a penalităților de întârziere de 0,5% calculate conform contractului asupra debitului principal, de la data cesiunii până la data achitării integrale a debitului, ca neîntemeiată. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei. Obligă apelanta intimată Kredyt Inkaso Investments RO SA la plata către apelant intimat A T a sumei de 50 lei cu titlu de cheltuieli de judecată în apel. Definitivă.
Ultima modificare: Vineri, 8 Decembrie 2023
AndreiTAndrei, utilizator
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 17:52, 8 Decembrie 2023
Bună seara!
Sunteți scutit de penalitățile invocate că atare în decizia respectivă.
Dar, pentru a vi se oferi un răspuns corect și complet, un avocat ar trebui să vadă hotărârea anterioară și să vă spună exact despre ce este vorba!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in anul 2008 parintii mei au facut un imprumut la ... Iulian944 Iulian944 Buna ziua, in anul 2008 parintii mei au facut un imprumut la Raiffeisen bank apoi in anul 2012 nu au mai putut achita ratele ceea ce a dus la executarea silita ... (vezi toată discuția)
cand (momentul) castigatorul partajului devine - unic proprietar? la pronuntarea - recursului//irevocabil sau la momentul - platii sultei = 3 ani de la recurs ? ContSters124097 ContSters124097 VINZARE IMOBIL -IN PARTAJ ((de la reclamanta ,,-la fiica partilor/nevinovata)),,FARA PLATA SULTEI-PROMISE IN INSTANTA = O MIZERIE,MURDARIE - COLOSALA ... (vezi toată discuția)
Am castigat procesu ContSters424651 ContSters424651 12.06.2017Ora estimata: 09:00 Complet: LA3 Tip solutie: Schimbat în parte Solutia pe scurt: Admite apelul declarat de pârâtul-apelant Enache Viorel ... (vezi toată discuția)