avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua,sunt administrator la o asociație de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua,sunt administrator la o asociație de proprietari.La ...

Bună ziua,sunt administrator la o asociație de proprietari.La ultima adunare generală,trei dintre proprietarii de apartamente și spații comerciale din condominiu,m-au filmat(și nu doar pe mine) nemulțumiți fiind de faptul că trebuie să plătească cheltuielile administrative.
Le-am cerut expres să nu facă acest lucru, neavând permisiunea mea să mă filmeze,au continuat,aruncandu-mi in față injurii și calomnii,unul dintre ei m-a și "îmbrâncit" un pic,d-l fiind polițist...
Pot depune plângere penală având în vedere că ei nu sunt membri ai asociației,au avut doar permisiunea de a asista la adunarea generală iar această adunare s-a desfășurat pe casa scării,la etajul 1, adică pe proprietate privată?
Cel mai recent răspuns: eugenoctavian1968 , utilizator 07:40, 10 Decembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Avand in vedere ca:
...administrator la o asociație de proprietari

Dvs. trebuia sa le explicati ca toate discutiile si nemultumirile acestor proprietari, trebuie adresate conducerii as. proprietari. Punct !
Faza cu filmatul, este alta poveste. Daca aveti si martori la intamplare - pentru orice reclamatie , va rugam sa apelati direct la autoritatea competenta in acest scop: [ link extern ] /
Pe de alta parte, adresati-va conducerii as. prop., explicati toata intamplarea si, probabil, presedintele ii va chema sa discute toate nemultumirile despre care ati facut vorbire.
Succes !

Cei care nu sunt membri ai asociației de proprietari nu au ce căuta la adunarea generală a asociației.
Eu, să fi fost în locul dumneavoastră, la cel mai mic semn de agresiune, suspendam ședința, chemam poliția și se linișteau!
Ultima modificare: Duminică, 10 Decembrie 2023
eugenoctavian1968, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sistem camere de supraveghere - acces. AlainCostea AlainCostea Buna ziua, Am instalat un sistem de camere de supraveghere. Initial ideea ( mea) a fost sa dam acces la toti proprietarii ( pot fi urmarite prin ... (vezi toată discuția)
Locuiesc la bloc care este constituit intr-o asociatie de proprietari ... adlala adlala Locuiesc la bloc care este constituit intr-o asociatie de proprietari cu 60 apartamente si avem o problema de rezolvat cu administratorul care nu vrea sa ... (vezi toată discuția)
Presedintele asociatiei de proprietari epigonii1 epigonii1 Buna ziua,am o nelamurire pe care vreau sa o clarific apeland la dvs.Socrul meu a avut un proces cu administratia blocului pe care desi a avut dovezi concrete ... (vezi toată discuția)