avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara!Noi suntem 5 frati,tatal meu are 84 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara!Noi suntem 5 frati,tatal meu are 84 ani,mama are 82 ...

Buna seara!Noi suntem 5 frati,tatal meu are 84 ani,mama are 82 ani si a avut 2 atacuri cerebrale.Intrebarea mea este:Pot sa vanda casa la unul din frati,fara ca eu sa stiu?Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:39, 9 Decembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate sa nu știți daca nu va zice nimeni.
Nici nu trebuie sa știți.
Numai ca mama ca să vândă, trebuie s aaiba discernamant, altfel, puteti ataca actul daca notarul nu își da seama ca sunt probleme.
Daca e bun comun cu tatal dvs, mama nu poate vinde fara acordul tatalui
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Decembrie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Părinții mei (tata 85 de ani, mama 84 ) vor sa vândă un imobil. constituie un impediment faptul că mama suferă de alzheimer? Palestrina Palestrina Buna ziua! Va rog,as dori și eu un raspuns,la o întrebare legată de vânzarea unui imobil Părinții mei,tata(85 ani),mama(84 ani),vor sa vanda un ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma. ContSters195909 ContSters195909 Buna seara, am si eu o problema daca ma poate ajuta cineva cu un sfat. Parinti mei au un apartament impreuna dar fiind divortati locuiesc in domicilii ... (vezi toată discuția)
Contract v-c fara plata efectiva cu numerar baroncellil baroncellil buna seara.problema mea este urmatoarea:eu locuiesc cu tatal meu care este grav bolnav dar are discernamant,merge...face totul de unul singur..deocamdata.tatal ... (vezi toată discuția)