avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sunt fost cadru militar,beneficiez de pensie de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sunt fost cadru militar,beneficiez de pensie de serviciu,anticipată ...

Sunt fost cadru militar,beneficiez de pensie de serviciu,anticipată parțială.Pot să îmi retrag banii din fondul aferent pilonului 2 de pensii?În această speță are vreo relevanță că pensiile militare sunt reglementate de o lege separată de cea a pensiilor civile?Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 13:11, 11 Decembrie 2023
Ii puteti retrage cand ajungeti la limita de varsta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere fond acumulat pensie privata pilonul ii alexdany66 alexdany66 Buna ziua. Sunt cadru militar in rezerva.Am varsta de 47 ani si acum 3 ani am aderat la un fond de pensii pilonul II.La momentul aderarii aveam pensie de ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de pensie de serviciu, anticipată partială (fost cadru ... Robert Negru Robert Negru Beneficiez de pensie de serviciu,anticipată partială(fost cadru militar).Mă pot încadra în muncă în sectorul bugetar,fără a fi obligat să renunț la ... (vezi toată discuția)
Pensionare Georgica112 Georgica112 Bună ziua. Ce vechime trebuie sa ai și la ce vârstă de pensionezi ca și cadru militar? (vezi toată discuția)