avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Am cumparat o garsoniera acum 6 ani în Bucuresti. La ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Am cumparat o garsoniera acum 6 ani în Bucuresti. La scurt timp ...

Am cumparat o garsoniera acum 6 ani în Bucuresti. La scurt timp după mutare, am realizat ca are în toate actele trecut nr scării greșit. Cel de la care am cumpărat nu mi a spus.
Blocul are trei scari. Garsoniera e la scara 1 fizic, dar în acte e trecuta scara 3.
De asemenea, schița garsonierei este greșit realizata. Are baia și bucătăria pe diagonala, ori în realitate acestea sunt pe aceeași parte.
Și pe schița aceea și pe actul de vânzare cumpărare, încă de la primul proprietar apare eroarea cu nr scării.

Va rog sa îmi spuneți unde trebuie sa merg în București pentru a modifica actele. În prezent toate actele, toate contractele sunt cu scara trecuta greșit,asa cum apare în buletin, acesta fiind emis în baza contractului de vz cumpărare cu aceeași eroare. Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Cum se poate corecta nr. scarii trecut gresit in toate actele AlexPetru AlexPetru Acum aproape o luna am cumparat o garsoniera aflata la o adresa care in toate actele apare cu nr. scarii trecut gresit, inclusiv in planul acesteia, ... (vezi toată discuția)
Schimbare cadastru alexstacescu alexstacescu Buna ziua, Am cumparat in urma cu 7 ani un imobil (garsoniera) intr-un bloc de locuinte care la origine a fost camin de nefamilisti. Acest bloc a fost ... (vezi toată discuția)
Buna ziua tuturor, ma numesc nicola alexandru, ieri am cumparat ... Nicola Alexandru Nicola Alexandru Buna ziua tuturor, ma numesc Nicola Alexandru, ieri am cumparat un apartament, s-a facut contractul de vanzare cumparare si cand am ajuns acasa am observat ca ... (vezi toată discuția)