Am cumpărat o garsonieră. În actele care vânzătorul le-a prezentat la notar acestea păreau a fi cea ce trebuie. După o săptămână mi-am dat seama că garsoniera apare în acte altă scară de bloc, nu cea reală. În acte garsoniera este la scara B iar fizic (real) aceasta este la scara A. Cea ce este scris în cartea funciară a garsonierei nu corespunde cu adresa. Garsoniera a fost construită la subsolul blocului, prin transformarea unor boxe în spațiu de locuit. De la început cel care a transformat boxele în spațiu de locuit a trecut greșit adresa in cartea funciară, chiar adresa celui care a transformat boxele în spațiu de locuit are adresa greșit trecută în CF. Această persoană locuiește tot la scara A, dar în CF apare la scara B la fel ca și garsoniera. Persoana care a cumpărat-o de la el, a perpetuat greșeala din CF, aceasta chiar dacă locuia în garsoniera la scara A, aceasta apare în cartea funciară ca locuind la scara B, chiar și-a scos buletin cu adresa greșită. Eu când am cumpărat garsoniera nu am observat aceste detaliu că adresa a fost trecută greșit de la început de când a fost transformate boxele în spațiu de locuit. Ce pot face să anulez contractul având în vedere că eu neurcând la etajele superioare ale blocului, acesta arată ca și când mai are puțin și cad scările atât de deteriorate sunt.
~ final discuție ~