Buna ziua tuturor, ma numesc Nicola Alexandru, ieri am cumparat un apartament, s-a facut contractul de vanzare cumparare si cand am ajuns acasa am observat ca adresa apartamentului este gresita, este gresit numarul blocului si scara, in contract scrie nr blocului 182/C si scara B in loc de nr blocului 182 si scara B , ce se poate face in aceasta privinta ?
Am sunat azi la biroul de notariat si ei mi-au zis ca contractul lau facut dupa extrasul de la cartea funciara, de acolo au copiat datele, sa fie problema si acolo ?
Nu am primit asa ceva, doar contractul de vanzare-cumparare , am primit doar o copie dupa certificatul de performanta energetica deoarece originalul il voi avea pe luni sau marti, asa mi-au zis, si in certificatul energetic tot aceeasi greseala este .
Chiar daca ati cumparat de la un dezvoltator (fiindca nu ati precizat daca sunteti/nu primul proprietar), numarul corect al blocului trebuia luat din actele anterioare intocmite de către acesta fiindca in baza lor s-a realizat inscrierea in cartea funciara.
In cuprinsul contractului de vanzare trebuie sa existe un paragraf care cuprinde istoricul modului de dobandire a proprietatii, iar printre acele acte enumerate se afla cele care ar fi trebuit sa fie avute in vedere de catre notar.