avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Am cumpărat o garsoniera cu contract de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Am cumpărat o garsoniera cu contract de vânzare ...

Bună ziua! Am cumpărat o garsoniera cu contract de vânzare la notar după mai bine de o luna revin la notariat după extrasul de carte funciară, acte ce se dau după o lună și constat că s a trecut greșit ap.2 inloc de 21. Ce fac unde mă adresez la notar, care e procedura? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:42, 19 Septembrie 2022
Dacă gresala este pe încheierea de intabulare și pe extrasul de carte funciara, atunci aparține funcționarilor de la Biroul de Carte Funciara.
Deci, acolo trebuie sa va duceți.
Unde mai exact se afla biroul de carte funciara a sectorului 5?, Va mulțumesc!
Căutați pe google adresa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua tuturor, ma numesc nicola alexandru, ieri am cumparat ... Nicola Alexandru Nicola Alexandru Buna ziua tuturor, ma numesc Nicola Alexandru, ieri am cumparat un apartament, s-a facut contractul de vanzare cumparare si cand am ajuns acasa am observat ca ... (vezi toată discuția)
Nume gresit in extras c.f. goroon goroon ...buna ziua * In extrasul c.f. numele bunicului de la care am mostenit casa apare trecut gresit , in sensul ca doua litere sunt trecute eronat fata de ... (vezi toată discuția)
Acte vanzare imobil adighe adighe Buna ziua si bine v-am gasit, Doresc sa vand un imobil proprietate personala, dar singurele acte pe care le am sunt contractul de vanzare-cumparare intre ... (vezi toată discuția)