avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se poate corecta nr. scarii trecut gresit in toate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se poate corecta nr. scarii trecut gresit in toate actele

Acum aproape o luna am cumparat o garsoniera aflata la o adresa care in toate actele apare cu nr. scarii trecut gresit, inclusiv in planul acesteia, garsoniera fiind din 1965. Proprietara de la care am cumparat-o nu m-a informat in acest sens, iar eu nu am dat importanta la ceea ce scria la intrarea in bloc, vizualizand-o seara,dupa care ne-am intalnit direct la notar. Abia dupa mutare, mi-am dat seama de eroare. Cum trebuie sa procedez pentru ca in acte sa apara nr. scarii real,din prezent? Am mers si am inregistrat imobilul la Admin. Financiara si am ajuns si la politie pt CI, in ideea de a nu plati amenzi. Totusi, problema a ramas nerezolvata. Cum trebuie procedat pentru a modifica nr. scarii?
Cel mai recent răspuns: AlexPetru , utilizator 12:33, 15 Noiembrie 2016
mergeti la notarul care a autentificat actul de vanzare cu documentele care atesta eroarea si se face rectificare de eroare materiala; asta e cel mai simplu pas; trebuie vazut, insa, de unde si de cand apare aceasta eroare; poate ca e gresit pe usa si corect in acte; v-ati intrebat si vecinii?
Pe usa blocului apare scara 1, un vecin are trecut corect in acte , scara 1,in schimb in toate actele garsonierei mele, inca de la primul proprietar, apare scris scara nr.3. Admin zice ca ceea ce e scris pe usile blocului,adica scara nr 1, este din totdeauna. Eu banuiesc ca, blocul fiind f vechi,din 1965,intre timp s-a schimbat numerotarea scarilor. Problema e de la origini... de la cei de la care a fost cumparata initial,in anii 1960...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumparat o garsoniera acum 6 ani în bucuresti. la scurt timp ... Dana9012 Dana9012 Am cumparat o garsoniera acum 6 ani în Bucuresti. La scurt timp după mutare, am realizat ca are în toate actele trecut nr scării greșit. Cel de la care am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua tuturor, ma numesc nicola alexandru, ieri am cumparat ... Nicola Alexandru Nicola Alexandru Buna ziua tuturor, ma numesc Nicola Alexandru, ieri am cumparat un apartament, s-a facut contractul de vanzare cumparare si cand am ajuns acasa am observat ca ... (vezi toată discuția)
Cum pot intabula si obtine drept de proprietate asupra mansardei de deasupra apartamentului meu?? kaaba kaaba In 2006 am cumparat un apartament situat la et 6 [ultimul],podul era distrus,ap avea grave probleme...am schimbat invelitoarea pe banii mei,cu autorizatie de ... (vezi toată discuția)