avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua.o întrebare:Poate chiriașul meu să mi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua.o întrebare:Poate chiriașul meu să mi solicite ...

Bună ziua.o întrebare:Poate chiriașul meu să mi solicite banii pe cheltuieli efectuate (parchet și termopan) după expirarea contractului de închiriere?? menționez că, investiția chiriașului datează din 2005.va mulțumesc

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere spatiu vasilemb vasilemb Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu trei probleme: 1. Sunt asociat la o societate comerciala si am inchiriat ACUM 1 AN pe firma un sediu cu contract de ... (vezi toată discuția)
Moştenire mariaiord mariaiord Bună dimineaţa. Suntem trei fraţi şi moştenim casa părintească. Unul din ei a închiriat casa părintească spunând că a făcut contract de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. nu stiu cine plateste remedierea egrasiei instalate ... Bratu Marius Bratu Marius Buna ziua. Nu stiu cine plateste remedierea egrasiei instalate in apartamentul inchiriat de un an de zile unor chiriasi. Acest apartament a fost folosit fara ... (vezi toată discuția)