avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... moştenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

moştenire

Bună dimineaţa. Suntem trei fraţi şi moştenim casa părintească. Unul din ei a închiriat casa părintească spunând că a făcut contract de închiriere pe procentul lui de moştenire. Vă întreb respectos, cum este posibil aşa ceva dacă noi nu am făcut ieşire din indiviziune? A schimbat ferestrele din lemn şi a pus termopane la o parte din casă. Acest lucru l-a făcut pentru confortul chiriaşului, nu era o necesitate şi acum vrea bani de la noi. Sunt decis să fac ieşire din indiviziune, voi plăti şi eu la investiţia pe care a făcut-o el ? Mulţumesc frumos!
Ultima modificare: Vineri, 4 Octombrie 2019
mariaiord, utilizator

Alte discuții în legătură

Închiriere cotă din imobil moștenit mariaiord mariaiord Bună ziua. Suntem trei fraţi şi moştenim casa părintească a părinţilor, Unul din fraţi a făcut investiţii la casă părintească, spunând că la ... (vezi toată discuția)
Chirie restanta la stat, compensare cu valoare imbunatatiri ContSters216223 ContSters216223 Am restanta la chirie.Am gasit pe internet,daca ai facut imbunatatiri,ti se scade din suma (chiria)datorita primariei.Bineinteles ca se poate justifica acele ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as vrea sa va cer parerea in urmatoarea situatie: ... TreesCoding TreesCoding Buna ziua, As vrea sa va cer parerea in urmatoarea situatie: Acum 2 ani a decedat mama. Tatal si cei doi copii mostenitori au facut succesiunea dupa mama, ... (vezi toată discuția)