avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Închiriere cotă din imobil moștenit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Închiriere cotă din imobil moștenit

Bună ziua. Suntem trei fraţi şi moştenim casa părintească a părinţilor, Unul din fraţi a făcut investiţii la casă părintească, spunând că la ieşire din indiviziune vom plăti toţi trei. Vă întreb de ce să plătim cu toţii, când fratele nostru a făcut schimbări la casă părintească pentru a avea condiţii de lux chiriaşul pe care la pus în locaţia respectivă. Cind l-am întrebat cum a făcut contractul cu penitenciarul din oraş? (în casă locuieşte un angajat al penitenciarului) răspunsul lui a fost: că a făcut contract de închiriere pe procentul pe care îl deţine el. Cum este posibil, dacă noi nu am cerut ieşire din indiviziune pînâ în prezent, ca el să poată închiria? Mulţumesc frumos!
Ultima modificare: Duminică, 6 Octombrie 2019
mariaiord, utilizator

Alte discuții în legătură

Moştenire mariaiord mariaiord Bună dimineaţa. Suntem trei fraţi şi moştenim casa părintească. Unul din ei a închiriat casa părintească spunând că a făcut contract de ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere imobil-proprietarul in strainatate ralucapopescu ralucapopescu Buna ziua , Sora mea locuieste in Germania si are un apartament cu 4 camere in Drumul Taberei pe care l-a inchiriat deja dar nu a facut formele; i-a trimis ... (vezi toată discuția)
Mostenire- parinti decedati- 4 copii din care unul locuieste in imobilul bun succesoral-drepturi/partaj starsiti starsiti Suntem 4 frati ,in casa parinteasca a locuit unul din frati cind acestia erau in viata si locuieste si acum dupa ce parintii au decedat in anul 1993 Intrebarea ... (vezi toată discuția)