avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, pe cine trebuie sa dau in judecata pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, pe cine trebuie sa dau in judecata pentru dobandirea titului de proprietare pentru un teren aflat in administrarea AFI ? Pe site apare ca acestia administreaza proprietatea Mun București si proprietatea privată a statului. Așadar trebuie da dau

AFI cine este proprietar

Alte discuții în legătură

Formulare acord notarial pt consolidare si punere in siguranta a imobilului Aelissa Aelissa Buna seara ! In urma cu 2 ani am fost evacuati din bloc si relocati temporar, cu chirie, deoarece s-a prabusit un perete de la parter. Acum, AFI ne solicita ... (vezi toată discuția)
Evacuare locuinta inchiriata ianej ianej Buna ziua. Locuiesc intr-un spatiu administrat de AFI, in care chirias cu contract a fost o persoana varstica pe care am ingrijit-o, iar dupa decesul sau am ... (vezi toată discuția)
Chirie curte ceruta de afi dupa 3 ani emma_imn emma_imn Buna ziua, Am nevoie de un sfat legat de chiria pe curte ce trebuie platita la Asociatia Fondului Imobiliar. Am cumparat acum 3 ani o parte dintr-un imobil ... (vezi toată discuția)