avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am lucrat 17 ani intr.o firma, am plecat cu demisie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am lucrat 17 ani intr.o firma, am plecat cu demisie și după ...

Am lucrat 17 ani intr.o firma, am plecat cu demisie și după 4 ani am vrut să mă întorc .Fara nici un motiv anume, pentru că am solicitat asta, mi se refuza dreptul la un interviu, am cerut o explicație și nu mi se da.Ce drepturi am vis a vis de cele întâmplate? Nu vor absolut deloc să mă primească probabil pentru că am plecat, ulterior mi.au transmis ca datorita activitatii mele negative pe perioada contractuala , ceea ce este o minciună.Refuza orice dialog, am cerut răspuns în scris, nu am primit nimic.Nu am avut nici o abatere disciplinară, nici o reclamație, absolut nimic .Am depus CV.ul pe site .ul lor de recrutări, și am așteptat răspuns , ulterior am sunat la RU și mi s.au comunicat cele de mai sus.Am posibilitatea să fac ceva in acest sens? Ii pot trage cumva la răspundere pentru faptul că.mi refuza acest drept fara nici un motiv? Pentru că dacă ar avea mi.ar răspunde la solicitare.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:54, 11 Decembrie 2023
Nu aveti cum sa-i obligati sa va reangajeze din nou ..
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
"Ii pot trage cumva la răspundere pentru faptul că.mi refuza acest drept fara nici un motiv?"
Ce drept credeti ca aveti?
V-au văzut CV,ul, teoretic, nu e ce le trebuie, nu trebuie sa o luați personal.
Nu au pt ce sa fie trași la răspundere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz de incredere nucusor nucusor buna ziua....se intrunesc toate conditiile pentru infractiunea de abuz de incredere...bunurile se afla la persoana respectiva in urma unui contract de mina din ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata, acum cateva zile am vizualizat un anunt de angajare ... ionica3727 ionica3727 Buna dimineata, acum cateva zile am vizualizat un anunt de angajare pe platforma bestjobs. In anuntul respectiv se specifica, ca pentru mai multe sanse de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! numele meu este daniela și am lucrat într-un magazin ... Catalin9797 Catalin9797 Bună ziua! Numele meu este Daniela și am lucrat într-un magazin de haine al companiei Inditex, aproximativ 3 ani, apoi am plecat la o companie concurenta, ... (vezi toată discuția)