avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... O intrebare ,am inteles ca cu noua legea a pensiilor ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

O intrebare ,am inteles ca cu noua legea a pensiilor nu se va ...

O intrebare ,am inteles ca cu noua legea a pensiilor nu se va lua in calcul stagiu militar facut asa e multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:32, 11 Decembrie 2023
Se ia in considerare stagiul militar, dar acesta nu va intra in calculul stagiului minim de cotizare contributiv de 15 ani.
Ultima modificare: Luni, 11 Decembrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ani de facultate, vechime pentru pensie dannuca dannuca Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca anii de facultate sunt luati in considerare ca vechime pentru pensie si in ce mod, adica daca acea perioada, de cinci ... (vezi toată discuția)
Echivalare stagiu contributiv din alt sistem de pensii Alex2705 Alex2705 Buna ziua, se poate adauga la stagiul contributiv din sistemul public de pensii, cativa ani realizati in sistemul de pensii al avocatilor (inainte de angajarea ... (vezi toată discuția)
Pensie civila refuzata - zero puncte Cristianc1 Cristianc1 Buna ziua. Tatal meu este pensionar militar. A lucrat si in civilie inainte si dupa perioada militara, 14 ani si 6 luni in total in civilie. Implinind recent ... (vezi toată discuția)