avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. Maine imi expira numerele rosii si as vrea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. Maine imi expira numerele rosii si as vrea o prelungire ...

Buna ziua. Maine imi expira numerele rosii si as vrea o prelungire de inca 30 zile. Se poate face online sau trebuie sa ma reprogramez din nou ? Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Autorizatia de circulatie provizorie valabilitate gabi03nst gabi03nst buna ziua,problema mea este urmatoarea : am cumparat in lizing un autoturism iar autorizatia provizorie de circulatie a expirat in data de 18 10 2008( pe ea ... (vezi toată discuția)
Dovada expirata Lazar Cosmin-Celestin Lazar Cosmin-Celestin Buna seara! Am fost prins cu numerele rosii expirate.Mi s-a intocmit dosar penal,mi s-a luat permisul si mi s-a dat o dovada de circulatie valabila 15 ... (vezi toată discuția)
Permis retinut- prelungirea dovezii simonetta simonetta Datele preblemei: Mi-am cumparat o masina noua in leasing, am circulat cu ea si m-a oprit politia , s-a constatat ca aveam numerele expirate, mi-a fost retinut ... (vezi toată discuția)