avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua, Sunt in situatia in care un dezvoltator a ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua, Sunt in situatia in care un dezvoltator a intarziat ...

Buna ziua,

Sunt in situatia in care un dezvoltator a intarziat sa imi prezinte actele urmatoare invocand intarzieri ale primariei:
- actele de proprietate ale imobilului;
- schița cadastrală a imobilului;
- proces verbal de recepție la terminarea lucrărilor;
- certificatul de atestare a edificării construcției;
- încheierea de intabularea a construcției;
- documentația cadastrală de apartamentare;
- actul notarial de apartamentare;
- încheiere de intabulare a dreptului de proprietate;
- certificatele de atestare fiscală care trebuie să ateste faptul că nu există datorii către bugetul local
pentru imobilul ce face obiectul prezentului contract;
- certificatul de performanţă energetică în baza dispoziţiilor Legii nr. 372/2005;

Ma puteti sfatui ce as putea face? Mi-au spus initial ca spera ca intarzierea va fi doar de o luna, dar ca ma pot muta daca vreau, ceea ce nu vreau avand in vedere ca nu este legal.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 05:08, 12 Decembrie 2023
depinde de ceea ce intentionati in situatia data. in lista de mai sus exista si documente in sarcina primariei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lntabularea unei constructii noi Fat-Frumos Fat-Frumos Am o casa noua ridicata in regie proprie si cu autorizatia de constructie expirata din 2011(cea de pe parter). Am ridicat mansarda fara autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa construita in 1938 gyg2007 gyg2007 Se poate intabula o casa construita in 1938 fara autorizatie, in baza legii L. 7/1996, cu md.si compl. ulterioare: \"ART. 55.(1) Dreptul de proprietate asupra ... (vezi toată discuția)
Buna seara! de curand am semnat o promisiune de achizitionare ... Dutti Dutti Buna seara! De curand am semnat o promisiune de achizitionare a unei case noi, cu rate la dezvoltator, pe faze de constructie. Acum casa este finalizata, cu ... (vezi toată discuția)