avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Am realizat venituri din strainatate
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Am realizat venituri din strainatate

Buna seara, am o intrebare, am realizat venituri din strainatate timp de un an printr-un magazin online tip OLX si n-am avut PFA/SRL. Doresc sa fac Declaratia Unica, este vreo problema daca declar profitul mai mare? Adica sa trec "cifra de afaceri" identica cu profitul si sa platesc 10% din "cifra de afaceri" deoarece nu am dovezi clare cat am avut profit, oare dupa ce declar o sa ma cheme la sediu sa ma intrebe de ce am facut asta si sa prezint ce am vandut sau nu ii intereseaza ce vinzi/cumperi ci doar sa platesti taxele la stat? De o saptamana ma tot stresez cu asta, Vreau sa inchei defintiv perioada aceasta cand am avut magazin, a fost o prostie ce am facut si e prea stresant, aparent afacerile nu sunt de mine. Va multumesc mult.
Ultima modificare: Marți, 12 Decembrie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Impozit pe profit sau pe venit? tinaval11 tinaval11 Buna ziua !Va rog sa ma ajutati sa inteleg daca am facut o gogoasa mare sau nu .Am infiintat un SRL , am optat pentru impozit pe profit ....iar acum contabila ... (vezi toată discuția)
Investitii bursa prin srl eduard99 eduard99 Am catevat intrebari legate de investiile la bursa (in particular bursa din USA) prin persoana juridica (srl cu activitatii de dezvoltare software, cu impozit ... (vezi toată discuția)
Magazin online VeleaConstantin VeleaConstantin Am o firma SRL in Romania cu activitate VANZARI ONLINE poat vinde din alta tara (Spania) produse in Romania direct la client prin intermediul acestei firme si ... (vezi toată discuția)