avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Folosire e-factura in SPV anaf
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Folosire e-factura in SPV anaf

Sunt PFA inregistrat in SPV anaf pe baza de CNP. Pentru a putea folosi sistemul e-factura de anul viitor e necesara inregistrarea unui alt cont in SPV pe baza de CUI si achizitionarea unui certificat digital? daca da, e ok ca PFA-rile sa aiba astfel de conturi dublate (unul pe cnp si altul pe cui?) Multumesc
Ultima modificare: Marți, 12 Decembrie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pfa fara certificat digital in spv mprv mprv Buna ziua. M-am inregistrat in Spatiul Privat Virtual de la ANAF folosind CNP. Scopul era sa vad informatii despre PFA-ul meu. Mai precis ce declaratii trebuie ... (vezi toată discuția)
Cont spv pentru pfa pe baza de cnp. este necesar un cont nou în spv pe baza de cui? anageo22 anageo22 Bună ziua! Sunt înregistrată ca persoană fizică autorizată (PFA) și totodată înrolată de mai mulți ani în SPV (ANAF) pe bază de CNP. Am comunicat ... (vezi toată discuția)
Inregistrare în e-factura adriana# adriana# Buna ziua Ma lovesc de următoarea problema. Am o.cunostinta, electrician de meserie, care are un PFA iar contul SPV este făcut pe CNP. SPV este deschis ... (vezi toată discuția)