avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Validare poprire tert poprit
Discuție deschisă în Executare silită

Validare poprire tert poprit

Buna ziua
Reprezint o societatea comerciala care in iunie a primit o poprire salariu pentru unul din angajati, dar a omis sa raspunda in decurs de 5 zile executorului judecatoresc si sa retina si vireze sumele cuvenite . In august salariatul inceteaza contractul de munca prin acordul partilor. La final de noiembrie societatea primeste din partea executorului judecatoresc cererea de validare a popririi prin care poprirea se transmite asupra tertului poprit (societatea noastra). Ma intereseaza care este suma pe care societatea noastra va trebui sa o plateasca debitorului: intreaga suma datorata de debitor sau suma pe care trebuia sa o retinem salariatului si nu am facut-o? Multumesc anticipat
Ultima modificare: Marți, 12 Decembrie 2023
simi_hci, utilizator

Alte discuții în legătură

Poprire salariu flawrin28 flawrin28 Am o executare silita infiintata si am primit instiintarea infiintarii popririi dar ma confrunt cu urmatoarea problema, firma nu prezinta interes in ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu girant jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Vreau sa va intreb daca un executor judecatoresc poate cere societatii unde lucreaza salariatul infiintarea popririi pe 1/3 din veniturile sale ... (vezi toată discuția)
Tert poprit herculeroco herculeroco Buna ziua, am si eu o intrebare. Am acordat unui angajat o adeverinta de venit necesara pentru obtinerea unui credit, dar am taiat paragraful referitor la ... (vezi toată discuția)