avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Drepturi actionar minoritar in firma nelistata la ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Drepturi actionar minoritar in firma nelistata la bursa.

Sunt actionar minoritar la o firma nelistata la bursa ( SIF Muntenia actionar majoritar), care nu-mi raspunde la telefon si email. ASF imi raspunde ca nu e de competenta lor ? Pot face ceva pentru a-i sensibiliza ?
Ultima modificare: Marți, 12 Decembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 14:25, 12 Decembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă va sunt încălcate drepturile de actionar, doar prin justiție mai puteți obține ceva. Colaborați cu un avocat specializat care poate înțelege problemele în detaliu. Asa cum ați pus întrebarea aici, e mult prea generală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dividende pentru actiunile de la fondul proprietatea Mischinger Gheorghe Stefan Mischinger Gheorghe Stefan Sunt un pensionar care invata acum, la 70 de ani sa utilizeze internetul.#-o Din pacate, de cateva luni, sunt unul dintre actionarii minoritari ai Fondului ... (vezi toată discuția)
Diviziune societate irina s irina s Am citit un articol pe pagina dumneavoastra referitor la Dreptul de retragere dintr-o societate. Ma aflu in situatia prezentata acolo si as dori o ... (vezi toată discuția)
Subscriere actiuni noi in societate pe actiuni, actionarul majoritar decedat dfvic dfvic Buna ziua, Am urmatoarea intrebare: Sunt unul dintre mostenitorii actionarului majoritar intr-o societate pe actiuni. Actionarul majoritar detine 96,7% din ... (vezi toată discuția)