avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, tocmai in dimineata asta mi s-a pus poprire ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, tocmai in dimineata asta mi s-a pus poprire de 462 ...

Buna ziua, tocmai in dimineata asta mi sa pus poprire de 462 ron pe contul bancar. de catre Administratia Judeteana a Finantelor Publice Iasi. Toate bune si frumoase, am sunat la ei, am intrebat care este motivul, ei au spus ca din cauza unei amenzi penale in valoare de 100 lei + cheltuieli de judecata la care nu m am prezentat eu. Eu nu imi amintesc sa fii luat vreo amenda niciodata, sau sa fiu instiintat de o amenta, de o instanta sau ceva anume, am fost la primarie/politie/posta nu am nici o amenda, nu am avut nici in trecut si niciodata. Pana sa merg la anaf, sa vad cum as putea rezolva, mi ar fii de mare ajutor un raspuns si aici, daca a mai fost cineva in situatia mea.
Cel mai recent răspuns: adrian@13 , utilizator 17:17, 12 Decembrie 2023
Bună seara! Mergeți la finanțe și cereți un exemplar după documentul invocat de ei. Dacă e vorba de amendă penală și cheltuieli judiciare și respectivul dosar nu e f vechi, ați putea încerca o căutare pe Portalul Instanțelor de Judecată. Ar fi mult mai simplu de căutat dacă ați ști instanța care a emis hotărârea. Bănuiesc că la ora asta nu aveți cum obține aceasta informație. Puteți totuși încerca să intrati pe portal, căutați judecătoria din raza dumneavoastră și în secțiunea dosare aveți un motor de căutare. Scrieți acolo numele dumneavoastră și vedeți ce dosare apar. E posibil să apară destul de multe dacă aveți un nume comun. Dacă sunt multe, deschideți pe cele de penal și căutați o soluție care să specifice acea amendă penală de 1000 de lei. Dacă nu ati fost citat niciodată la politie, parchet, instanță este posibil să fie o eroare undeva, respectiv o coincidență de nume și unele greșeli umane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzat pentru ceva ce nu am facut Laurentiu-R Laurentiu-R Am primit un plic de la tribunal in care sunt acuzat de inselaciune(un anume domn depuse o plangere impotriva mea si a inca unui individ ca l-am inselat cu o ... (vezi toată discuția)
Portalul instantelor de judecata.modificari care nu cred ca sunt bune. CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Am observat de cateva zile ca portalul instantelor de judecata a suferit anumite modificari si nu se mai pot gasi anumite dosare. Adica doar daca cunosti ... (vezi toată discuția)
Rovineta florianzy florianzy Am primit prin posta in Ianuarie 2012 amenta pt ca am circulat in Iulie 2011 fara rovineta. De fapt am primit 2 amenzi, contraventia era una pe data de 7 si ... (vezi toată discuția)