avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie anticipata daca ai o boala genetica ereditara
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie anticipata daca ai o boala genetica ereditara

Buna ziua,

Exista legislatia in Romania cu privire la posibilitatea de a iesi la pensie cu 10 ani mai devreme decat termenul legal, in cazul in care ai o boala genetica ereditara, gen Sindromul Gilbert sau Anemie Hemolitica (deficit de G6PD)?

Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 12 Decembrie 2023
catalina74, utilizator

Alte discuții în legătură

Iesirea definitiva la pensie in caz de handicap manuelaram manuelaram Bună ziua, Am pensie de invaliditate gr, II, si 30 ani si 6 luni de munca, cotizati. Sunt născută in august 1967. De 3 ani am certificat de handicap ... (vezi toată discuția)
Pensie caz boala ContSters122198 ContSters122198 buna seara.va rog sa ma ajutati cu un sfat.sunt in campul munciide 26 ani si sunt bolnava din nastere de anemie hemolitica ,sferocitoza ereditara ,boala ce am ... (vezi toată discuția)
Comisia de evaluare a persoanelor adulte cu handicap Flutur1977 Flutur1977 Buna ziua,am o nelamurire la care sper sa ma luminati,ajutati va rog!sant pensionat pe caz de boala cu gradul 2 nerevizuibil din anul 2014,doctorita de la ... (vezi toată discuția)