avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sa imi schimb nume si prenume
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sa imi schimb nume si prenume

buna ziua am si eu o intrebare ce trebuie sa fac pentru ami schimba numele si prenumele
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 22:08, 31 Ianuarie 2010
sa citi legea 119 parca
Sunt sigura ca veti gasi aici toate informatiile de care aveti nevoie www.avocatnet.ro/content/art...
Legislatia aplicabila: OG 41/2003. Legea 119/1996 reglementeaza actele de stare civila, nu are nici o treaba cu schimbarea numelui pe cale administrativa. Schimbarea numelui prin casatorie este reglementata de art. 27 din Codul Familiei.
Ultima modificare: Duminică, 31 Ianuarie 2010
Kyandra, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume de familie Raluca Mayer Raluca Mayer In OG 41/2003 nu am gasit nici o prevedere referitor la cazul in care se doreste ca, in momentul casatoriei, un cuplu sa isi aleaga un nou nume de famile, ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume copil minor carmenspiridon carmenspiridon Buna ziua Care sunt pasii pentru schimbarea numelui copilului minor? Precizez ca parinti nu sunt casatoriti, copilul poarta numele de familie al ... (vezi toată discuția)
Care este procedura schimbarii numelui CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 doresc sa imi schimb numele de familie care este procedura si ce acte imi trebuie? multumesc (vezi toată discuția)