Bună ziua, tatăl meu a primit o citație de plata a sumei de 3700 de la un executor judecătoresc. Dacă în termen de 15 zile acesta nu, achita această sumă se trece la urmărirea siliata a imobilului. Menționez ca acesta are un salariu net de aproximativ 3700, dar mai are 3 proprii. Știu ca sub suma de 10.000 lei nu se poate dispune urmărirea silita dacă acesta are venit. Va rog sa îmi spuneți ce se poate face în acest caz.
Se poate poprii în totalitate 50% din veniturile obtinute, suma care va fi împãrtita intre creditori, deci si executarea poate avea loc. Sub 10.000 de lei nu se face executare imobiliara (vânzare de imobil). Însa am vazut cazuri cand creditorii cu sume mici s-au inteles si au cerut comasarea tuturor dosarelor de executare astfel fiind posibil urmarirea si valorificarea imobilului.
Poprire imobiliara
homonai
Cu ceva timp in urma am avut un conflict cu o persoana, acesta m-a dat in judecata pe motiv de lovire si alte violente. A castigat procesul, eu trebuiind sa-i ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata
rokhsana
Buna ziua. Am primit de curând de la un executor judecătoresc o citatie, in care mi se spune ca 2 garsoniere care sunt pe numele meu vor fi puse la ... (vezi toată discuția)
Executare silita
s.sttefan
Buna ziua,
Sunt executat silit (poprire pe salariu) de catre societati tip Kruk, Secapital de aprox. 10 ani, pentru pentru un credit pe care nu l-am mai ... (vezi toată discuția)