avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Adăugare alt cod caen la pfi
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Adăugare alt cod caen la pfi

Buna ziua.
Sunt asistent in brokeraj, am un PFI, inregistrat la ANAF, cu un singur cod caen - 6622.
Intrebarea mea este daca pot adauga codul 6820 - inchiriere de spatii?

multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 13 Decembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:10, 14 Decembrie 2023
Din cate stiu ca PFI nu puteti avea decat un singur cod CAEN .. dar intrebati la ANAF

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen la pfa CristinaPopi CristinaPopi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva opinii in legatura cu urmatoarele spete: 1. O PFA care doreste sa modifice cele 2 coduri CAEN pe care le are in ... (vezi toată discuția)
Atingere plafon pentru pfa platitor de tva cami6891 cami6891 Buna ziua, Am un PFA cu cod caen 6622.Este singura activitate pe care o desfasor. Mentionez ca la finele lunii trecute am ajuns la cifra de afaceri de ... (vezi toată discuția)
Adaugare cod caen secundar iulianro iulianro Buna ziua! Pana la 01.01.2015 la modificarea codului fiscal, am activat in domeniul asigurarilor ca asistent in brokeraj-persoana fizica cu contract de mandat ... (vezi toată discuția)