avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asigurare de sănătate Austria. Cetățean român cu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurare de sănătate Austria. Cetățean român cu rezidenta in Austria angajat, in cazul in ...

Cetățean român cu rezidenta in Austria angajat, in cazul in care i se va desface contractul de munca cum poate să rămână în continuare asigurat la sănătate și să fie valabil E-cardul in Austria ? Poate plati voluntar asigurarea de sănătate ?

Alte discuții în legătură

Eurocard mihaelacic mihaelacic Care este posibilitatea ca un cetatean roman care prezinta la un birou de internari carte de identitate cu cetatenie romana valabila, domiciliu in Romania, ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru obtinerea rezidentei de catre un cetatean israelian nicoletastoian11 nicoletastoian11 Buna ziua! Am si eu o intrebare: este vorba de un cetatean israelian, care are o viza D/AS si in curand ii va expira. Am facut procedurile pt obtinerea ... (vezi toată discuția)
Drept de rezidenta dupa divort feugenia feugenia buna seara, am o intrebare: sunt casatorita de un an jumatate cu un cetatean roman, eu fiind cetateana a Republicii Moldova.avem un copil de 11 luni.am ... (vezi toată discuția)