avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Exista vreo modificare in legea noua a pensiilor ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Exista vreo modificare in legea noua a pensiilor militare care ...

Exista vreo modificare in legea noua a pensiilor militare care sa prevadă luarea in calcul la pensia militară si a anilor lucrați ca civil sau rămâne în continuare prevederea ca pentru acești ani ai dreptul la pensie din sistemul public la 65 de ani ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:46, 13 Decembrie 2023
Nu exista nicio modificare in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie militara + pensie civila marinelagiurgiu marinelagiurgiu Buna ziua, Sotul meu are o vechime totala in munca de aprox. 47 de ani din care 27 in cadrul MApN si 20 de ani in civil. La data iesirii la pensie din MApN ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei militare mariantimisoara mariantimisoara Buna ziua, Am trecut in rezerva la cerere inainte de varsta 55 ani(varsta de pensionare militari). La implinirea varstei de 55 ani am depus dosarul de pensie ... (vezi toată discuția)
Ce se intimpla cu contributia la sistemul public de pensii,dupa iesirea la pensie din sistemul militar. crasmaru costel crasmaru costel rog a ma indruma,eventual articole de legi,in care se prevede ce se intimpla cu contributia la sistemul public de pensii,dupa iesirea la pensie (cu ... (vezi toată discuția)