avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale In localitate au *sa-i spunem terminat lucrarile de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

In localitate au *sa-i spunem terminat lucrarile de instalare ...

In localitate au *sa-i spunem terminat lucrarile de instalare a coloanelor de gaz, urmand racordarea persoanelor casnice*. In unele zone, coloanele au fost instalate doar pe o parte strazii, urmand ca pentru cei care au case pe cealalta parte, se se faca subtraversarea pe sub strada si racordarea in sine. Costurile acxestei operatiuni sunt serioase ridicandu-se la circa 7 000 lei, impuse clientilor casnici, reprezentand :costuri avize si autorizartii, costuri proprii ale oiperatoruluiu, componenta a tarifului de racordare, costuri efective (standard de executare a racoirdarii, cvost unitar pentryu fiercare metru de racord, costuri ocazionale), vostyuri executare lucrariu de refacere trotuare, asfaltare, carosabil, costuri executare si montare echipamente, costuri de urmarire a lucrarilor si receptie tehnica si punere in functiune, . Am incercat sa gasesc in *hatisul legislativ, ANRE, etc* care este baza legala a impunerii acestor costuri in spatele consumatorului casnic - peste 7 000 lei, dar, exte complicat de descusut. Este cineva in tema cu acest *hatis ,legislativ* care sa lumineze aceasta situatie ?, Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Decembrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Factura racordare distrigaz sud retele buna ziua, am semnat contractul ... Cazacu Marius Cazacu Marius Factura racordare Distrigaz Sud Retele Buna ziua, Am semnat contractul de racordare la gaze pe 3.03.22, informatia oferita de angajatii Distrigaz fiind ca ... (vezi toată discuția)
Bransare fara acord alex_element alex_element Salutare. Locuiesc intr-un bloc racordar la reteaua de distributie de energie termica a orasului. Pe o perioada de cativa ani, impreuna cu 2 vecini am ... (vezi toată discuția)
Contorizare gaze dinamoviada dinamoviada Buna ziua,suntem un grup de 11 apartamente si dorim sa ne bransam la teava de gaze a vecinilor din bloc,bineinteles despagubindu-i pe acestia iar presedintele ... (vezi toată discuția)