avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contravaloarea unui contract de concesiune se poate ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contravaloarea unui contract de concesiune se poate deduce din impozit?

Bună ziua
O lămurire vă rog:
Un cabinet medical de medicina de familie poate să-și desfășoare activitatea într-un spațiu proprietate a primăriei în baza unui contract de comodat?
Dar contravaloarea unui contract de concesiune se poate deduce din impozitul datorat?

Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 13 Decembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:56, 13 Decembrie 2023
Contravaloarea unui contract de concesiune/inchiriere pentru spațiul unde se desfășoară activitatea, se poate deduce din impozit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inființare cabinet medical individual. CBM CBM Îmi pot înființa un cabinet medical individual( medicină de familie) într-un spațiu închiriat în care este înregistrat sediul social al altui medic ... (vezi toată discuția)
8621 si 8622-coduri caen interzise zanabuna zanabuna Pt o societate comerciala care vrea sa-si deschida si cabinet medical: am voie sa am so codurile Caen de mai sus. Am vazut pe site-ul ONRC ca e nevoie de ... (vezi toată discuția)
Regimul concesiunilor mdDentist mdDentist Buna ziua, Ma poate cineva lamuri ce inseamna interdictia de subconcesionare? In speta, o primarie concesioneaza un spatiu medical unei firme X pentru a ... (vezi toată discuția)