Buna seara .In data de 07.11.2023 masina societatii ,(fiind utilizator ,locator fiind Ideea Leasing ), a suferit un accident de circulatie pe A2 ,fiind lovita in spate de un autotractor MAN , fiind aruncata in parapet si ruland zagaraind parapetul 20 de metri , roata din dreapta intrand sub parapet si asa masina s a oprit . S a facut PV la poilitie in urma caruia s a confirmat existenta politei de asigurare . Am vrut repararea autoutilitare pe politia de asigurare a celui care a pricinuit acccidentul. Am dus masina in service iar acolo s a constatat ca politia de asigurare a fost valabila doar 1 luna si anume luna 06 pana in luna 07 2023 ,deci la politie s a declarat ca fiind valabila pana in 07.2024, Am sunat la politie si am sesizat acest lucru iar ei au spus ca vor face demersuri pentru a se ridica permisul conducatorului auto si ca se va face dosar si noi vom fi anuntati .Nu stiu si nu cunosc aceasta speta .Chiar vom fi anuntati ? Cei de la service ne au spus ca se va reapara prin BAAR. Bun . Problema a 2a este ca societatea pe perioada constarii , repararii autoutilitarei de transport marfa societatea nu mai are activitate ,deci nu mai produce venituri ,in acest caz urmand sa intre in imposibiltate de plata furnizori,salarii, impozite . In acest caz exista solutie de recuperare pagube , daune aduse societatii ?Pot face o cere beneficiu realizar folosind NORMA ASF NR 20/ 2017 ART.25 . Sunt disperata , va rog sa ma intelegi si caut o solutie cat mai clara .... Sunt bulversada si nu stiu ce trebuie sa fac ....sunt pareri si pareri ,,,,referitor la daunele aduse societatii ...Ajutati ma va rog cu sfaturi .Va multumesc aniticipat !
Despagubire rca
shakuri
Masina mea a fost lovita de lama unei autoutilitare de deszapezire in timp ce aceasta se deplasa spre locul de deszapezire ( nu efectua operatiuni de ... (vezi toată discuția)