avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donație din strainatate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donație din strainatate

DONATIE DIN STRAINATATE Fiica mea urmeaza sa primeasca de la mama ei din Franta o suma de 100.000 euro cu titlu de donatie.. In Franta aceasta suma este scutita de impozit pentru ambele parti .Intrebarea mea este daca fiica mea are vreo obligatie fiscala in Romania..
Ultima modificare: Joi, 14 Decembrie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Am un cont euro (obținuți în urma vânzării unui teren) și ... ivangu ivangu Am un cont Euro (obținuți în urma vânzării unui teren) și vreau să virez parte din ei fiicei mele, singurul copil. Ea este împuternicită pe cont și ... (vezi toată discuția)
Impozit pe donatie de actiuni inspre/dinspre strainatate VladGG VladGG Fiica mea (cetatean roman stabilit in strainatate) vrea sa imi doneze actiuni intr-o firma straina. Am doua intrebari: (1) Se plateste impozit statului ... (vezi toată discuția)
Pfa norma venit - plafon 100.000 eur sau 65.000 eur (220.000 lei) ovidiu2929 ovidiu2929 Buna ziua Incerc sa gasesc detaliile corecte despre limita pe care un PFA cu norma de venit o are. In unele locuri se specifica pragul de 100.000 EUR - si ... (vezi toată discuția)