avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... interdictie-nelamurire!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

interdictie-nelamurire!

Buna ziua.Am o nelamurire.Eu am interdictie pe teritoriul Frantei pt o perioada de 3 ani.As dori sa stiu daca acest lucru ma impiedica sa parasesc Romania,deoarece as vrea sa plec in Germania(in vizita la cineva),dar nefiind granita intre Germania si Franta as vrea sa stiu daca as putea intampina probleme de orice natura la iesirea din tara.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:12, 1 Februarie 2010
dvs v-ati dat singur raspunsul: interdictia este valabila doar pentru Franta. In restul statelor comunitare aveti dreptul sa circulati liber. Drum bun si sa reveniti acasa sanatos.:)
Ultima modificare: Duminică, 31 Ianuarie 2010
F.V. Strauß, Consilier juridic
Da, nu cred ca puteti avea probleme la iesirea din Romania.

avocat Claudiu Lascoschi
Interdictia dvs.este valabila doar pe teritoriul tarii care v-a acordat-o.
In aceasta situatie puteti merge oricand pe teritoriul altui stat,in situatia dvs.,Germania,fara probleme.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Itp expirat Cristian BC Cristian BC Suntem pe teritoriul Franței și lucrăm pentru o firmă din România, firma respectivă a ,adus mașini din România cu care să ne deplasăm pe teritoriul ... (vezi toată discuția)
Franta - control judiciar noiklosa noiklosa Buna ziua, Vreau sa intreb daca stie cineva un pic de legislatie franceza, mai precis presupusul drept al statului francez de a detine cetateni romani. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc in franța și conduc aici cu permis românesc, ... Seb2388 Seb2388 Buna ziua, Locuiesc in Franța și conduc aici cu permis românesc, am fost oprit de către jandarmi pentru depășirea limitei de viteza cu +40(93km/h in ... (vezi toată discuția)