avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Se mai deduc cheltuielile de constituire?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Se mai deduc cheltuielile de constituire?

Buna ziua

As vrea sa stiu daca se mai deduc cheltuielile de constituire sau se amortizeaza in vreun fel. Am gasit un post aici pe forum, dar e din 2004. Imi puteti spune daca mai e de actualitate?
Cel mai recent răspuns: ai.ciprian , utilizator 20:31, 31 Ianuarie 2010
Raspunsul e:da, se deduc.
Multumesc pentru informatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de constituire andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 Buna ziua Conform Codului Fiscal eu inteleg ca aceste cheltuieli de constituire NU se amortizeaza: \\"Cheltuielile aferente achiziţionării de brevete, ... (vezi toată discuția)
Perioada de amortizare ioana.diana.cristea ioana.diana.cristea buna ziua. tocmai am consultat nomenclatorul mij fixe si nu am gasit pe ce perioada se amortizeaza licentele (pt windows si diverse licente obligatorii). pana ... (vezi toată discuția)
Mijloace fixe achizitionate pe intreprindere individuala adnana_gold adnana_gold Buna seara, va rog daca se poate sa ma ajutati in urmatoarea problema: o II infiintata in luna dec.2014 a avut cheltuieli de constituire plus de ... (vezi toată discuția)