avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara, Dețin un teren în care am încheiat cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara, Dețin un teren în care am încheiat cu primăria ...

Bună seara,
Dețin un teren în care am încheiat cu primăria un contract de folosință agricolă. Începând de anul viitor se va mări taxa și nu îmi mai permit să plătesc. Pe teren nu este nicio construcție și arată exact la fel cum a fost și înainte. Am fost la primărie și am făcut o cerere în care doresc să renunț la contract iar după câteva zile am fost sunat de o d-na, un angajat al primăriei, în care mi-a spus că referitor la cererea mea, o să ne vedem în instanta ca să ma oblige să plătesc în continuare contractul. Contractul se prelungește în fiecare an pentru anul următor nu este concesionat pe un nr de ani.
Întrebare :
Este adevărat ce a spus acea d-na de la primărie sau a dorit să mă intimideze ca să contribui în continuare la bugetul primăriei?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Contractul de concesiune munteanu mihaela munteanu mihaela buna ziua. am o mica nelamurire. in situatia in care concesionez un teren proprietate privata a statutului(primariei),am posibilitatea de a cumpara terenul ... (vezi toată discuția)
subiect: teren concesionat rog ajutati-ma ce pot face gheorghe alexandru gheorghe alexandru Subiect: Subiect: teren concesionat rog ajutati-ma ce pot face Subiect: teren concesionat rog ajutati-ma ce pot face buna ziua,va rog sa imi ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren aferent locuintei legea 112 stefanupc stefanupc Buna ziua, Am cumparat casa cu Legea 112/1995 ,lege care nu mi-a dat posibilitatea sa cumpar si terenul aflat in folosinta casei,teren pentru care platesc ... (vezi toată discuția)