avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara! Ma confrunt cu o situație mai dificila ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara! Ma confrunt cu o situație mai dificila și mi-ar ...

Bună seara! Ma confrunt cu o situație mai dificila și mi-ar prinde bine niște sfaturi, ca să știu încotro să mă îndrept...
Recent am cumpărat un teren extravilan de 20000 mp,neintabulat. La notariat s-a întocmit un antecontract prin care eu întru în posesie pe o perioada de 3 ani urmând ca după aceasta perioada sa devin proprietar de drept! Acum am pornit procedura pentru intabulare iar când s-a măsurat au reieșit 24000mp. Problema mea este cu unul din cei doi vecini care nu vrea să-mi semneze procesul de vecinătate. Inițial a spus ca semnează dacă intabulez doar 20000mp cât am cumpărat, lăsând cei 4000mp la liber, ca să zic asa. Acum, după cateva zile, a spus ca el nu mai semnează nimic. Menționez ca amândoi vecini au intabulate terenurile din vecinătatea terenului meu. Cum as putea eu sa intabulez fără sa fie nevoie de semnătura lui?

Alte discuții în legătură

Trecerea de la extra la intravilan! drgs drgs Salutare, Se poate trece un teren de la extravilan la intravilan dupa cumparare? Dorim sa cumparam 500mp dintr-un teren extravilan de 4000mp pt a constui in ... (vezi toată discuția)
Masurare teren extravilan doar cu plan parcelar? tonti tonti ...este vorba de doua terenuri extravilane care in realitate au suprafata mai mare decat cea inscrisa in CF.In combinatie cu alte terenuri tot ... (vezi toată discuția)
Nu pot vinde teren, datorita lipsei semnaturii vecinului sflorin_1316 sflorin_1316 Vand casa cu teren. Banca persoanei care cumpara are pretentia intabularii adresei postale si a casutei de scule. Pentru asta, a fost nevoie de noi masuratori ... (vezi toată discuția)