avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Detin un apartament într-o cladire scoasa la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Detin un apartament într-o cladire scoasa la licitație de primarie ...

Detin un apartament într-o cladire scoasa la licitație de primarie acum 2 ani.Acum am primit notificare de la primărie ca asociatia de locatari trebuie sa devina asociatie de proprietari.Noi nu avem nici o forma de organizare si nici nu doresc vecinii,exista vreo obligatie legală?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 06:52, 25 Decembrie 2023
Legea 230/2007
Legea 230/2007 e abrogata.
Articolul 104
(1) În termen de 12 luni de la intrarea în vigoare a prezentei legi, asociațiile de locatari din condominiile ale căror unități de proprietate individuală au fost dobândite în proprietate în condițiile legii și care nu au fost reorganizate în asociații de proprietari au obligația să se reorganizeze în conformitate cu prevederile prezentei legi.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O asociatie de locatari poate sa angajeze ? valentinaanghel valentinaanghel Buna ziua! O asociatie de locatari poate sa angajeze ? Trebuie sa schimbe certificatul de inregistrare? Nu gasesc Legea dupa care functioneaza. Multumesc! (vezi toată discuția)
Atunci cand sediul social al unei firme se afla intr-un bloc ... UserUser123 UserUser123 Atunci cand sediul social al unei firme se afla intr-un bloc care are asociatie de locatari, dar nu asociatie de propietari, pe langa semnaturile celor ... (vezi toată discuția)
Infiintarea asociatiei de proprietari a devenit obligatorie ? latka latka Nu sunt foarte sigur, dar fata de vechea lege, acum a devenit obligatorie infiintarea asociatiei de proprietari ? Nu cred ca am gasit ceva similar in legea ... (vezi toată discuția)