avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Subinchiriez apartamente pe Airbnb: ce obligatii am?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Subinchiriez apartamente pe Airbnb: ce obligatii am?

Vreau sa subinchiriez apartamente pe Airbnb: ce obligatii legale am? Ce trebuie depus si unde?

O sa inchiriez pe termen mediu pentru minim 30 de zile. Am vazut ca asta ma poate scapa de anumite obligatii.

Am vazut ca trebuie un certificat de clasificare care pare pentru inchiriere pana la 30 de zile, dar acolo se cere act de proprietate al apartamentului. Eu nu am asa ceva si nici nu cred ca as putea obtine asa ceva de la proprietar.
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Decembrie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Categorie de venit pentru inchiriere in regim hotelier andu.tm andu.tm Buna ziua, Nu sunt sigur ce trebuie bifat in declaratia unica la categoria de venit in contextul urmator: * sunt PFA cu obiect principal de activitate ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament ( dat in comodat) de catre firma fara licenta de turism DariusNegoita DariusNegoita Buna ziua. Sunt un proaspat absolvent si viitor atntreprenor.... Parintii mei au un apartament pe care mi-l ofera printr-un contract de comodat sa ma folosesc ... (vezi toată discuția)
Inchiriere în regim turistic/hotelier fără acordul vecinilor dan_ph dan_ph Bună seara, adresez aici o intrebare, legat de inchirierea in regim turistic/hotelier, respectiv Ordinul de ministru din 01.03.22; conform acestuia, inteleg ... (vezi toată discuția)