avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am un SRL cu care as vrea sa închiriez un ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am un SRL cu care as vrea sa închiriez un apartament/casa

Buna ziua! Am un SRL cu care as vrea sa închiriez un apartament/casa de la o PF, iar mai apoi sa o subînchiriez cu Airbnb. Ar trebui sa fac un contract clasic de închiriere sau subînchiriere. Sa trec în contract că imobilul va fi subînchiriat?
Ultima modificare: Vineri, 10 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:48, 10 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contract de inchiriere intre SRL si proprietar/ PF si contract de subinchiriere intre SRL si Airbnb. Atentie la clauze.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Chiriaşul poate ceda contractul de închiriere a locuinţei sau subînchiria locuinţa numai cu acordul scris al locatorului, caz în care, în lipsa unei stipulaţii contrare, cesionarul, respectiv sublocatarul răspunde solidar cu chiriaşul pentru obligaţiile asumate faţă de locator prin contractul de închiriere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot subinchiria apartament prin airbnb? Cris-T Cris-T Buna ziua, Recent mi-a venit ideea de a subinchiria un apartament in regim hotelier prin airbnb. După ceva documentație am aflat ca legal se pot ... (vezi toată discuția)
Plata contributie cass garleanu garleanu Doresc un raspuns competent la urmatoarea situatie:Proprietarul unui spatiu,incheie contract de comodat pentru acest spatiu cu propria-i firma. Firma sa ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament Marius Ionescu Marius Ionescu Buna ziua, Am inchiriat recent ca persoana fizica un apartament cu contract de inchiriere scris de mana. Ulterior am gasit in cutia postala corespondenta ... (vezi toată discuția)