avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Problema litigiu de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Problema litigiu de munca

Problema litigiu de munca
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:25, 18 Decembrie 2023
Detaliati problema dvs.
Sunt acuzat de confidențialitate date firma și concurența. Cu toate că pe această firmă sunt încadrat pe alta funcție că administrator și nu am treabă cu ceea ce am fost încadrat anterior.

Ultima modificare: Duminică, 17 Decembrie 2023
gabriel_vavilov, utilizator
Aveti astfel de clauze mentionate in c.i.m. ? .. Daca da, poate le postati , inclusiv acuzatiile care vi se aduc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza confidentialitate miguelanhel miguelanhel am lucrat la o societate pe o functie de conducere pe o perioada de 8 luni iar ulterior am primit o oferta de munca mult mai buna din punct de vedere financiar ... (vezi toată discuția)
Abuz angajator angelll80 angelll80 Buna ziua, Este normal ca un angajator sa ma oblige sa imi streg conturile de pe site-urile de recrutare ? ( amenintandu-ma ca in caz contrar ma da afara ) (vezi toată discuția)
Loc de munca nou catalinah catalinah Buna seara! Va rog sa-mi spuneti daca o firma la care te angajezi poate afla unde ai mai lucrat si daca ai lucrat si ce date de la ITM privin vechimea ta in ... (vezi toată discuția)