avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Încălcare CCM și CIM Lucrez la o firma de stat , ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Încălcare CCM și CIM Lucrez la o firma de stat , prin legea ...

Încălcare CCM și CIM
Lucrez la o firma de stat , prin legea 296/2023 a austeritatii ne au fost tăiate drepturile din CCM și CIM fiindu-ne tăiate bonurile de masa celor cu salarii peste 8000 lei .
Pe cine sa acționez în instanta angajatorul , guvernul , ministerul de finanțe?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:46, 17 Decembrie 2023
Eu as da in judecata angajatorul si, totodata, as ataca si Legea 296/2023.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccm și cim nerespectate . lucrez la o firma, avem ccm și cim ... papacostas papacostas CCM și CIM nerespectate . Lucrez la o firma, avem CCM și CIM pe perioada sept 2023/sept 2024 , cu legea 296/2023 , mi a tăiat din beneficii sporuri bani , ... (vezi toată discuția)
Poate angajatorul sista unilateral acordarea tichetelor de masă ... geid geid Poate angajatorul sista unilateral acordarea tichetelor de masă prevăzute în CCM în vigoare, invocând Legea austeritatii nr 296/2023? (vezi toată discuția)
Plafon acordare tichete Cristian1116 Cristian1116 Bună ziua, Ce bază legală am să contest articolul XXVI din legea 296/2023 privind plafonarea salariului la 8000 lei net în vederea acordării tichetelor ... (vezi toată discuția)