avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis retinut pentru viteza 90 zile +talon cu ITP ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis retinut pentru viteza 90 zile +talon cu ITP expirat. Am ...

Permis retinut pentru viteza 90 zile +talon cu ITP expirat.
Am facut contestatie am recuperat permisul ,am facut ITP obligatoriu la RAR si politia spune ca nu pot sa recuperez talonul pentru ca am depus contestatie .Este legal ? In fiecare luna pina se termina procesul trebuie sa fac certificat de grefa pentru prelungirea dovezii pentru talon si sa ma duc la politie sa o depun .Eu am contestat doar viteza ei spun ca am contestat tot procesul verbal si retin talonul pina la finalizare proces
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 12:23, 22 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
AU DREPTATE ...S-A CONTESTAT PV ...ASA CA DOAR O HOTARARE JUDECATOREASCA DEFINITIVA VA FACE SA VA RECAPATATI TALONUL
Am cerut sa vad dosarul si desi este mentionata depunerea pozelor si a CD-ului ele nu exista fizic , nu au fost .depuse .Am solicita o copie dupa CD si poze si au spus ca nu au ce sa imi dea pentru ca nu sunt la dosar .Conteaza chestia asta sau nu are relevanta ?Pot sa ma leg de acest lucru , este normal sau este considerat viciu de procedura ?
Vedeti la prima infatisare, intrebati unde este proba politiei si de ce nu v-a fost comunicata in copie, pentru fiecare (poze+CD). Probele se depun in dublu exemplar, unul la dosarul instantei si al doilea pentru cealalta parte din proces.
Ultima modificare: Joi, 22 Februarie 2024
latka, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de înmatriculare Alexandru.stancu Alexandru.stancu Bună ziua. Am și eu o nelamurire. Mi a fost reținut certificatul de înmatriculare al mașinii din cauza defecțiunii unui bec, am depus contestație și ... (vezi toată discuția)
Contestare pv contraventie editholivia editholivia buna ziua, pentru contestatrea unui proces verbal de contraventie, in ce HG sau act norativ gasesc articolul care spune ca pentru ca poza sa fie considerata ... (vezi toată discuția)
Dosar la judecatorie. dupa un an am primit obligatia de a indica dovezile sub sanctiunea anularii cererii. gygy83 gygy83 Buna ziua, In data de 23 aprilie 2014 am primit amenda pentru lipsa ITP si mi s-a luat talonul, desi detineam si inca detin un ITP valabil. In registrele ... (vezi toată discuția)