In data de 23 aprilie 2014 am primit amenda pentru lipsa ITP si mi s-a luat talonul, desi detineam si inca detin un ITP valabil. In registrele Politiei nu apar cu un ITP valabil, insa la RAR da si din aceasta cauza am fost sanctionat. A doua zi talonul l-am recuperat de la Politie pe baza certificatului ITP. Am depus plangere contraventionala la Judecatoria Buftea cu toate actele necesare: CI, permis conducere, certificat ITP valabil, bonul primit de la ITP, copie dupa talon, dovada ca mi-am recuperat talonul, copie dupa procesul verbal, un print-screen de pe site-ul RAR din care reiese ca am un ITP valid etc.
Astazi am primit o comunicare prin care mi se cere sa prezint dovezile pe care se sprijina fiecare capat de cerere iar pentru martori, numele, prenumele si adresa de domiciliu, sub sanctiunea anularii cererii.
Mentionez ca nu am citat niciun martor in cerere si nici in procesul verbal. De asemenea, la dosarul in care am anexat cererea, am atasat toate aceste documente doveditoare.
Ce documente ar trebui sa mai prezint acum? Aceleasi? Sau trebuie sa prezint si altceva? O alta cerere?