avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intrebare acte necesare angajarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intrebare acte necesare angajarii

Exista posibilitatea ca un angajator sa ceara la angajare diploma de bacalaureat, cea de licenta sau de master in original? Pe baza carei legi? MUltumesc!
Cel mai recent răspuns: sca baloisibaloi , Avocat 22:12, 31 Ianuarie 2010
Da, dar nu le retine. In baza lor certifica copiile ca sunt conforme cu originalul.
altfel cum se poate dovedi realitatea copiilor... puteti da o copie legalizata...
Le poate cele pe toate trei simultan si le poate tine in "custodia" sa pana ce se incheie contractul de munca? Multumesc!
Le poate cere pe toate trei simultan si le poate tine in "custodia" sa pana ce se incheie contractul de munca? Multumesc!
Buna seara,
aceste documente nu se dau in "custodie"..mai ales originalele. E suficient sa le prezentati pentru certificarea copiilor, dar, nu le lasati la dosar.

Alte discuții în legătură

Problema diplomelor de bac in original sechestrate de spiru haret alexandra02 alexandra02 as dori sa stiu ce se poate face in cazul in care am lasat diploma de bac in original la facultatea spiru haret la unul dintre sediile de invatamant id iar in ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea legalizarii fotocopiilor dupa ci castelano castelano sunt obligat cumva prin lege sa legalizezi o fotocopie dupa un act de identitate(C.I)?,mentionez ca :fotocopie facuta de ei, cu aparatul propriu al firmei in ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa emilpiros emilpiros buna ziua. Doresc si eu cateva informatii. Mai exact, as vrea sa stiu cum se infiinteaza PFA pentru comert online si ce documente sunt necesare. Totodata, ... (vezi toată discuția)