avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua! Ce se poate face în situația în care la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua! Ce se poate face în situația în care la o ședință ...

Buna ziua! Ce se poate face în situația în care la o ședință de judecată, grefierul a notat diametral opus celor afirmate in sala, am înregistrarea audio , am încheierea de ședință care nu coincid. Am atacat cu apel și încheierea respectiva dar a fost respins. Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 18 Decembrie 2023
augustin florin, utilizator

Alte discuții în legătură

Copie audio inregistrare sedinte judecata cosdep cosdep Buna ziua. Va rog, vreau sa fac cerere pentru eliberarea unei copii a inregistrarii audio a sedintei publice - se elibereaza asemenea copii? care este ... (vezi toată discuția)
Intrebari despre judecata ion_anonymus ion_anonymus Buna ziua. Am cateva intrebari despre modul in care se judeca procesele. 1) Daca judecatorul scrie in sentinta ca sentinta s-a dat tinand cont si de ... (vezi toată discuția)
"greseala " grefierei carmen_rusu carmen_rusu Am un proces pe rol. Instanta a dispus in sedinta publica efectuarea unei expertize [b]extrajudiciare[/b][u] pentru o latura a expertizei care nu poate fi ... (vezi toată discuția)