avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Experienta similara constructii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Experienta similara constructii

Buna seara, in urma participarii la o lictitatie de reabilitare a unei cladiri am fost desemnati castigatori, la experienta similara am prezentat lucrari executate si receptionate pentru o multinationala prin PV semnate de catre beneficiar, diriginte, rte si noi constructorul. Cei de la autoritatea contractanta spun ca nu indeplinim experienta similara pe motiv ca acele lucrari nu a necesitat autorizatie de constructie. Credeti ca e corecta decizia lor? Am vreo sansa sa castig la CNSC ?
Ultima modificare: Luni, 18 Decembrie 2023
vamconstructii, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 17:15, 19 Decembrie 2023
Nu e corectă decizia și aceasta este cauzată de faptul că cei de la autoritatea contractantă privesc prevederile legale strict matematic. Cine știe dacă veți avea șanse de câștig, dar merită să încercați.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de antrepriză cu grave erori de execuție: cum pot constrânge constructorul să-mi restituie sumele care nu i se cuvin? vasea_13 vasea_13 Buna ziua! Va rog sa-mi dati un sfat la problema pe care o expun: In ianuarie am incheiat un contract cu o firma in vederea construirii unei case la rosu. ... (vezi toată discuția)
Asociere licitatie teodor82 teodor82 Buna ziua. Daca o licitatie publica este castigata de catre o asociere formata din doi operatori economici, iar in cadrul asocierii participatia celor doi ... (vezi toată discuția)
Experienta similara irinastnciu irinastnciu La un contract de experienta similara privind furnizarea si montarea de camere video nu trebuie sa aibe si un pv de receptie finala? Sc respectiva au prezentat ... (vezi toată discuția)