avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca exista o lege în Romania prin care nu se poate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca exista o lege în Romania prin care nu se poate demola casele ...

Daca exista o lege în Romania prin care nu se poate demola casele mai vechi de 100 ani.Si daca acestea sunt declarate monument istoric .Persoana fizica O zi bună.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 19:33, 24 Decembrie 2023
nu orice casa mai veche de 100 ani este un monument istoric. unele sunt doar case vechi. monumentele se stabilesc de Ministerul Culturii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare in zona de protectie hecla hecla Buna ziua. Im puteti spune va rog daca ministerul culturii si cultelor are drep de preemtiune si in cazul imobilelor aflate in zona de protectie ? Multumesc. (vezi toată discuția)
Cumparare imobil monument istoric vs drept preemtiune micha69 micha69 Buna ziua! Am o mare nelamurire: in 2002 am cumparat parte dintr-un imobil (mai exact parterul) printr-un contract de vanzare cumparare la notariat. ... (vezi toată discuția)
Evaluator monument istoric aurora_oprescu2009 aurora_oprescu2009 Pentru evaluarea financiara in vederea cumpararii a unui imobil monument istoric clasat in grupa B, de ce fel de evaluator am nevoie? Cu ce fel de acreditari? (vezi toată discuția)