avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Prietenul meu se confrunta cu urmatoarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Prietenul meu se confrunta cu urmatoarea situatie.Tatal ...

Buna ziua! Prietenul meu se confrunta cu urmatoarea situatie.Tatal sau a decedat acum cateva luni. Acesta a trait in concubinaj peste 30 ani cu o doamna care acum doreste ca intreaga avere sa ii revina ei amenintand ca il va da in judecata si va avea castig de cauza deoarce ea a convietuit peste 30 ani in acea casa.Rugamintea si intrebarea mea este daca ne poate explica cineva exista vreo baza legislativa referitoare la concubinaj si daca ar putea avea castig de cauza aceasta doamna in cazul unui proces.Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 19 Decembrie 2023
Crysa1981, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:26, 19 Decembrie 2023
Nu exista. Concubinajul nu beneficiază de nicio reglementare sau protecție în legislația română.
Continuati discutia aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Nu mai deschideti acelaşi topic de mai multe ori sau pe secţiuni diferite ale forumului. Topicurile în plus vor fi șterse de administratori sau moderatori.
Ultima modificare: Marți, 19 Decembrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! prietenul meu se confrunta cu urmatoarea situatie.tatal ... Crysa1981 Crysa1981 Buna ziua! Prietenul meu se confrunta cu urmatoarea situatie.Tatal sau a decedat acum cateva luni. Acesta a trait in concubinaj peste 30 ani cu o doamna care ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil Mircea.gheorghe1984@yahoo.ro Mircea.gheorghe1984@yahoo.ro Buna ziua, Imi poate spune cineva dacă in următoarea situație se suspenda indemnizația de creștere copil: Am câștigat la pariuri sportive ( online ) ... (vezi toată discuția)