avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... De ce stagiul suplimentar nu se ia in calcul la pct de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

De ce stagiul suplimentar nu se ia in calcul la pct de stabilitate: ...

De ce stagiul suplimentar nu se ia in calcul la pct de stabilitate: am lucrat peste vârsta de pensionare , in continuare, același loc de munca pana la 65 ani. Din total ani trebuie sa scad anii lucrați peste, și apoi sa calculez pct de stabilitate?!? Adică in anii suplimentari angajatorul nu a plătit contribuția , sau?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 21:36, 19 Decembrie 2023
Dacă ați cumulat pensia cu salariul,atunci această perioadă trebuie scăzută.Deasemenea nu se acordă puncte de stabilitate pentru stagiul asimilat și cel aferent grupelor/condițiilor de muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am onoarea! aș dori să aibă amabilitatea cineva de pe-aici, ... Vali2024 Vali2024 Am onoarea! Aș dori să aibă amabilitatea cineva de pe-aici, să mă lămurească în detaliu ce înseamnă noțiunea de „Stagiu de cotizare ... (vezi toată discuția)
1. pensionar , nascut 1952 , cerere de pensionare admisa in decembrie ... cristy1110 cristy1110 1. Pensionar , nascut 1952 , cerere de pensionare admisa in decembrie 1981 pe grad de invaliditate 2 , grupa 3 de munca ( cu toate ca lucra in constructii , ... (vezi toată discuția)
Am pe cineva care a fost pensionar grad 2 de invaliditate timp ... cristy1110 cristy1110 Am pe cineva care a fost pensionar grad 2 de invaliditate timp de 35 de ani , pina in 2017 , cand a implinit 65 de ani. Pina in momentul pensionarii avea 11 ... (vezi toată discuția)