avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Apartament inchiriat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Apartament inchiriat

Buna ziua!
Locuiesc intr-un apartament inchiriat fara contract de inchiriere. In ziua cand cei de la compania de electricitate au venit sa citeasca contorul din apartament, proprietarul dorea sa intre casa daca nu eram acasa, m-am trezit cu el la usa, m-a sunat inainte dar nu am putut raspunde la telefon. Proprietarul mi-a adus facturile din cutia postala desi nu mi-a zis ca va umpla in cutie. Au mai fost faze cand nu eram accasa sa-mi lase facturi pe masa din cutia postala desi nu discutasem despre acest lucru sau sa-mi lase diferite lucruri fara sa ma anunte.
Ce legi a incalcat si ce pot face?
Ultima modificare: Joi, 21 Decembrie 2023
ccttnn20, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:26, 22 Decembrie 2023
Nu a încălcat nimic...e casa lui si nu aveti contract.
Primul pas e sa discutați cu el sa nu se mai întâmple, faceti contract cu ce drepturi și obligații aveti fiecare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servitute de trecere ciprian_2003 ciprian_2003 Buna ziua , am castigat in instanta un drept de servitute de 1,50 m pe terenul fratelui meu . Dupa aproximativ 3 ani l-am executat silit deoarece acesta nu imi ... (vezi toată discuția)
Obligatie preluare contract curent la cumpararea unei proprietati gabivoch gabivoch Buna seara, Am cumparat acum aproape 1 an un teren de 260 mp cu o constructie pe el, cladirea fiind aproape prabusita. Acest teren a fost parte a unui teren ... (vezi toată discuția)
Instalarea unei cutii postale in scara de bloc pf_raul pf_raul buna ziua as dori sa stiu daca pot sa imi schimb cutia postala din scara blocului fara sa am acordul asociatiei deoarece in ultima perioada cineva imi tot ... (vezi toată discuția)